Projecten

Projecten

[panel type=”regular” size=”12″ ]GPS-Perimeter Systems B.V. heeft klanten in zowel binnen- als buitenland en in alle denkbare sectoren. Gebruikers van onze systemen zijn onder andere defensie, kern- en energiecentrales, petrochemische industrieën, geldverwerkende bedrijven, logistieke centra, militaire en civiele luchthavens, locaties met hoogwaardige goederenopslag, musea, vele Captains of Industries, automobiel importeurs, computer software bedrijven, accountantskantoren, EC gebouwen, satellietcommunicatie centra en overheidsgebouwen. Bij deze klanten variëren de projecten in omvang van enkele meters tot tientallen kilometers. Elk terrein heeft daarbij zijn eigen kenmerken en vraagt om een geheel eigen aanpak. Maatwerk dragen we daarom hoog in ons vaandel. Net als de betrouwbaarheid van onze systemen en de veiligheid van onze klanten.

Getronics
Met circa 25.000 medewerkers in ruim dertig landen, is Getronics één van ’s werelds toonaangevende aanbieders van leveranciersonafhankelijke oplossingen en diensten op het gebied van ICT toepassingen voor de professionele gebruiker. In Lelystad beschikt Getronics Infrastructure Solutions over één van de oudste GPS-detectiesystemen van Nederland. Ondanks de leeftijd fungeert de terreinbeveiliging feilloos. Zeker nadat het systeem recent een opfrisbeurt heeft gehad, waarbij na uitvoerige tests bleek dat alleen de elektronica en de sensoren vervangen dienden te worden om weer aan de eisen van deze tijd te voldoen. De ondergrondse slangen konden zelfs na 20 jaar probleemloos blijven liggen, waardoor hoge vervangingskosten uitbleven. Het bewijs dat het GPS-systeem niet alleen effectief onraad detecteert, maar ook een systeem is waar u decennia lang op kunt rekenen.

Marine
De Marine doet veel aan beveiliging. Op de eerste plaats natuurlijk in het kader van de NAVO belangen. Maar ook de eigen organisatie krijgt de nodige aandacht als het op beveiligen aan komt. Voor de detectie gaat de laatste jaren de voorkeur uit naar ondergrondse systemen. Projectleider Ron van Dongen van de Dienst Vastgoed Defensie legt in bijgaande publicatie uit waarom: [klik hier voor de pdf]

Ambassade van Quatar
Deze ambassade in Berlijn wilde een beveiligingssysteem dat de uitstraling van de ambassade zelf en van de residentie van de ambassadeur niet zou aantasten. De twee opvallende gebouwen midden in Berlijn moesten hun vriendelijke en open uitstraling behouden maar desalniettemin goed beveiligd zijn, 24 uur per dag. Samen met ADT Security Systems voorzagen we de panden van een ondergronds onzichtbaar GPS-systeem.

Stad Luxemburg
Ook de gemeente van de stad Luxemburg had een beveiligingsvraag. De beroemde Rode Brug uit 1965 is met 74 meter en de opvallende kleur een markante blikvanger voor talloze toeristen. Maar de brug bleek ook een grote aantrekkingskracht uit te oefenen op klimmers. Om een eind te maken aan de halsbrekende toeren, liet de gemeente de brug door GPS-Perimeter Systems B.V dusdanig beveiligen dat klimmers geen kans meer kregen. En met succes!

[/panel]