Oplossingen & systemen

Gronddetectie systemen worden onzichtbaar in de bodem aangebracht en creëren daarmee ten opzichte van zichtbare detectiesystemen extra reactietijd.

Meer informatie

Velddetectiesystemen zijn zichtbare systemen die zich boven het maaiveld bevinden. Opgesteld in een rechte lijn en vaak bestaand uit een zender en ontvanger die lijnrecht tegenover elkaar staan volgen ze de perimetergrens van het te beveiligen object.

Meer informatie

Deze systemen worden aangebracht op of aan het hekwerk en volgen daarmee de periferie van het te beveiligen object. Dit waarborgt de snelst mogelijke detectie die er bestaat en dit betekent automatisch ook de langste reactietijd.

Meer informatie

Dakdetectie werkt met detectiesystemen die ook bij andere detectiegebieden gebruikt worden, zoals microwave, radar, infrarood en microfoonkabel. Welk systeem te gebruiken is, is zeer afhankelijk van het type dak en de wijze waarop men het dak kan bereiken.

Meer informatie

Als er slechts tijdelijk een detectie benodigd is, biedt GPS Perimeter Systems de mogelijkheid om een passend systeem te huren. Daar waar bijvoorbeeld voor enkele maanden een detectieschil moet worden geactiveerd, is dit een prima oplossing.

Meer informatie

De systemen op deze website zijn ook uitermate geschikt om Home Jacking te voorkomen. Ze zijn betrouwbaar, effectief en doen 24 uur per dag hun werk.

Meer informatie