Sioux

SIOUX 3D hekwerkdetectie

Sioux is een nieuw innovatief detectiesysteem voor de beveiliging van alle soorten hekwerken en poorten. Het is gebaseerd op de plaatsing van een veelvoud van sensoren die afhankelijk van het risicoprofiel elke 5m of 10m op het hekwerk worden aangebracht. Deze sensoren voorzien van MEMS technologie ( Micro Elektro Mechanica technologie wordt tegenwoordig ook in alle smartphones toegepast) zijn zeer gevoelig en weten exact hun positie t.o.v. de zwaartekracht.
Ze zijn daarmee in staat elke aanval op het hekwerk zoals snijden, slijpen, klimmen, omhoog buigen, etc. te detecteren. Doordat de sensoren met elkaar communiceren en het aangeboden signaal telkens volgens Fuzzy Logic criteria met elkaar vergelijken en analyseren ontstaan een heel betrouwbaar systeem, zelfs bij zwaardere windlast. Daarnaast is de locatie van de indringer tot op 1 meter nauwkeurig te bepalen.

SIOUX (3 dimensionale detectie systeem)

Werkingsprincipe: Analyse en vergelijking van sensoren onderling, d.m.v. 3 dimensionale “MEMS” technologie (MEMS staat voor micro-elektro-mechanica-system).
Toepasbaar: Alle gaas, draadmat en spijl- hekwerken.
Maximale lengte: 700 meter per controllerunit.
Minimale lengte: 35 meter.
Alarmzone: Te configureren met “Touch & Zone” tot 20 zones per controller op 1 meter nauwkeurig.
Weersinvloeden: Vrijwel nihil.
Kleine dieren: Geen probleem.
Voordelen: Detectie in de buitenste schil zorgt voor optimale reactietijd. Uitgevoerd met betrouwbare en intelligente technologieën zoals “Mems, Fuzzy Logic en Pin Point”. Installatie en gebruiksvriendelijk door Touch & Zone en Plug & Play.
Nadelen: Geen contact met hekwerk betekent ook geen detectie.
Toepassing: Projecten met een middelmatig risicoprofiel.