Bedrijfsprofiel

GPS-Perimeter Systems B.V. levert terreinbeveiligingsystemen en advies in heel Noord-West Europa en heeft dochterondernemingen in Belgie, Duitsland en Zweden.

We werken onafhankelijk en zijn niet gebonden aan een bepaald merk of fabricaat. Hierdoor kunnen wij onze klanten een zeer breed assortiment aan detectiesystemen aanbieden. Zowel zichtbare als onzichtbare detectiesystemen vindt u in ons productenpakket. Voor nagenoeg alle situaties bieden wij een basisoplossing. De levering van de systemen wordt door onze projectleiders van A tot Z begeleid, van projectie tot oplevering. Zelfs het eventuele grondwerk bij bodemdetectiesystemen wordt door ons begeleid, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

GPS-Perimeter Systems B.V. neemt daarmee ook de verantwoordelijkheid op zich van een gegarandeerd betrouwbaar buitendetectiesysteem bij een zeer laag ongewenst alarm ratio.

Het maakt GPS-Perimeter Systems B.V. reeds 25 jaar tot een gewaardeerd gesprekspartner voor gebruikers, installateurs, adviseurs, ontwerpers en architecten in binnen- en buitenland.