Advies

Advies op maat

Elektronische buitenbeveiliging is ons dagelijkse werk. GPS-Perimeter Systems B.V. heeft kennis van zaken en weet de juiste vragen te stellen tijdens een adviesgesprek. Benut u deze meerwaarde door ons in een vroeg stadium geheel vrijblijvend als gesprekspartner uit te nodigen. Wij kunnen met onze ervaring en kennis verder gaan waar anderen stoppen. Dat is ook onze uitdaging. Er is altijd wel een oplossing te vinden en zonder arrogant te zijn, kunnen we stellen dat we in de loop der jaren de meeste problemen waar u mee kamt reeds in een eerder project zijn tegengekomen. En daar kunt u de vruchten van plukken.

Als onafhankelijk systeemhuis beoordelen wij tijdens een vrijblijvend adviesgesprek uw specifieke situatie en bepalen samen met u de optimale systeemconfiguratie, waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen en budget. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op een zo betrouwbaar mogelijke detectie onder alle omstandigheden met een zo laag mogelijk ongewenst alarm percentage.

Echter, daar waar u het onmogelijke verwacht, zullen wij u dat ook meedelen. Wij zijn niet bang om Nee te moeten adviseren, omdat het ons brengt waar we staan. Een internationaal gewaardeerde partner in gegarandeerd betrouwbare elektronische terreinbeveiliging.

Neemt u voor een vrijblijvend oriënterend adviesgesprek contact op met een van onze adviseurs onder telefoonnummer +31 (0)345-630503 of via de mail. U kunt ook een e-mail sturen naar:info@terreinbeveiliging.com